Pa de pessic Genovès amb xocolata blanc

INGREDIENTS:

– 120 gr. de xocolata blanc

– 4 ous

– 8 gr. de mantega

– 140 gr. de farina

– 140 gr. de sucre

– 1 culleradeta d’esència de vainilla

– 15 gr. de llevat

 

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180 graus.

Tamitzem la farina i el llevat, reservem.

Batem els ous fins a triplicar el seu volum, mentre batem afegim el sucre, l’esència i la farina.

Fonem la mantega i quan estigui fosa afegim la xocolata per fondre-la, afegim aquesta barreja a l’anterior, barrejant-ho tot fins que quedi ben integrat.

Embrutem de mantega i farina un motlle, per evitar que s’enganxi i aboquem la masa. Ara només queda posar-lo al forn durant 20-25 minuts, i estarà llest, o depenent del forn, fins que el punxem amb una punxa de fusta i surti neta.