Bundt cake de llimona

Aquesta tarda ha tocat un Bundt cake de llimona, que se’l cruspiràn els meus peques als berenars d’aquesta setmaneta i per descomptat el pare de les criatures!!!

Aquí teniu la recepta, per si algú/una s’anima a provar-lo:

INGREDIENTS:

225 gr. de mantega (pomada)

480 gr. de sucre

4 ous “L”

450 gr. de farina de blat (sense llevat)

1 culleradeta i mtja de llevat

1 polsim de sal

250 ml. de llet

La ratlladura de dues llimones

PREPARACIÓ

Preescalfem el forn a 180 graus.

Barregem la farina, el llevat i la sal i reservem.

Batem la mantega amb el sucre, fins tenir una barreja blanquinosa i afegim els ous un a un, fins que estiguin ben integrats.

Ara afegim la ratlladura de les llimones i a tongades la barreja de la farina i la llet, acabant sempre les tongades amb la farina.

Posem tota la barreja en un motlle que previament haurem embrutat amb mantega i farina per que no s’enganxi i l’enfornem 55 minuts (ja sabeu que depèn del forn si no sempre ens queda punxar-lo amb una broqueta i si surt neta , ja està cuit).

Quan el tinguem fred el podem decorar espolvorejant-lo amb sucre glaç.

 

Bon profit!