Aquesta tarda ha tocat un Bundt cake de llimona, que se’l cruspiràn els meus peques als berenars d’aquesta setmaneta i per descomptat el pare de les criatures!!!
Aquí teniu la recepta, per si algú/una s’anima a provar-lo:
INGREDIENTS:
225 gr. de mantega (pomada)
480 gr. de sucre
4 ous “L”
450 gr. de farina de blat (sense llevat)
1 culleradeta i mtja de llevat
1 polsim de sal
250 ml. de llet
La ratlladura de dues llimones
PREPARACIÓ
Preescalfem el forn a 180 graus.
Barregem la farina, el llevat i la sal i reservem.
Batem la mantega amb el sucre, fins tenir una barreja blanquinosa i afegim els ous un a un, fins que estiguin ben integrats.
Ara afegim la ratlladura de les llimones i a tongades la barreja de la farina i la llet, acabant sempre les tongades amb la farina.
Posem tota la barreja en un motlle que previament haurem embrutat amb mantega i farina per que no s’enganxi i l’enfornem 55 minuts (ja sabeu que depèn del forn si no sempre ens queda punxar-lo amb una broqueta i si surt neta , ja està cuit).
Quan el tinguem fred el podem decorar espolvorejant-lo amb sucre glaç.
Bon profit!